Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Χρύσανθος Λαζαρίδης : Nα αφήσουν πίσω τις διαφωνίες για το τι έγινε στο παρελθόν. Κι αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι

Χρυσ. Λαζαρίδης Οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές σε ΗΠΑ και Αγγλία, εργάστηκε ως χρηματιστηριακός αναλυτής και ως δημο- σιογράφος. Από το 2009 είναι σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ. Συμμετέχει στο
Ο Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επειδή διαπίστωσα να γίνονται παρερμηνείες όσων είπα σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, διευκρινίζω ότι στο θέμα των διαφόρων δηλώσεων κομματικών στελεχών, τόνισα ότι τόσο ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς όσο και ο υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες για το τι έγινε στο παρελθόν. Κι αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι.

Τα δυο κόμματα έχουν αποφασίσει, όχι να τσακώνονται για τα σφάλματα του χθες, αλλά να διορθώσουν από κοινού αυτά τα σφάλματα.

Υπογράμμισα ακόμα ότι, την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται, δεν υπάρχουν περιθώρια να τσακωνόμαστε “για το ποιος έβλαψε την Αλεξάνδρεια περισσότερο”.

Αναγνώρισα το προφανές: ότι για το παρελθόν ο καθένας έχει τη δική του άποψη και οι απόψεις αυτές δεν συμπίπτουν, αλλά εκείνο που ενώνει σήμερα δεν είναι τι έφταιξε χθες, αλλά πώς μπορεί να διορθωθεί σήμερα.

Σε άλλο σημείο, τέλος, τόνισα ότι οι υπουργοί, ανεξαρτήτως του από ποιο κόμμα προέρχονται, είναι όλοι τους υπουργοί της κυβέρνησης και δεν μπορούν να διαχωρίζονται…  

Αυτά όλα ειπώθηκαν καθαρά και μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς εύκολα αν ξαναδεί το βίντεο της εκπομπής».