Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πήραν θάρρος στη Χ. Α. με τις δηλώσεις Πολύδωρα

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Καμία συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει με το κόμμα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων και οδηγεί την χώρα στην καταστροφή. Μοναδικός στόχος του σήριαλ είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης: την ώρα που χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν και 2 εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι άνεργοι, είναι πολύ βολικό για την καταρρέουσα συγκυβέρνηση να απασχολεί τον κόσμο με ανοησίες.

Ο συκοφαντικός χαρακτηρισμός "νεοναζί" που μεταχειρίζονται υβρίζοντας την Χρυσή Αυγή, είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων και διεφθαρμένων πολιτικάντηδων. Ο κ. Πολύδωρας πάντως είπε και μία μεγάλη αλήθεια: ότι η Χρυσή Αυγή έχει ένα εκατομμύριο οπαδούς, δηλαδή πάνω από 15%. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που ανεβαίνει, την ώρα που όλα τα αποκόμματα του κατεστημένου καταρρέουν. Αυτό τρέμουν οι πολιτικάντηδες και κυρίως τα μεγάλα αφεντικά τους, οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Νέα άθλια παράσταση από τρόικα-συγκυβέρνηση για τη δόση

Οι απειλές της τρόικα για τη νέα τοκογλυφική δόση είναι μία άθλια παράσταση που παίζεται εδώ και χρόνια, εξοργίζοντας τον ελληνικό λαό. Όλα είναι προσυμφωνημένα και η υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους απόλυτη. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την άμεση καταγγελία του μνημονίου και την απόρριψη των εξοντωτικών μέτρων που οδηγούν την οικονομία μας στην καταστροφή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου