Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

N.Δ. : Oι αποκαλυπτικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως προς δηλώσεις του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας Νίκου Βούτση,


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις αποκαλυπτικές ως προς τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δηλώσεις του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας Νίκου Βούτση, στο BHMA FM, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης αποκάλυψε επιτέλους τον πραγματικό στόχο του κ. Τσίπρα, που είναι η διακοπή της χρηματοδότησης στην Ελλάδα, δηλαδή η στάση πληρωμών. Ο κ. Βούτσης σε συνέντευξη του στον Βήμα FM δήλωσε:

 Δημοσιογράφος: Μπορεί να κινδυνεύσουμε με στάση πληρωμών;
 Ν. Βούτσης: Υπάρχει ένα διάστημα μηνών, πέρυσι το είχαμε υπολογίσει σε 5-6 μήνες με κόστος 4,2 δισ., όπου η χώρα αν δεν πληρώσει τις υποχρεώσεις της κ.λπ. καθώς θα διαρκεί η αναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων, θα μπορεί η χώρα σε αυτούς τους μήνες τουλάχιστον με τους πόρους και την παραγωγή που υπάρχει, να μείνει στα πόδια της.
Αν χρειαστεί μεγαλύτερο από αυτό το διάστημα, θα δούμε με το λαό τι θα κάνουμε”.
Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να σταματήσουν να λειτουργούν τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα σώματα ασφαλείας, οι Ένοπλες Δυνάμεις και να μην πληρωθούν συντάξεις και μισθοί.
Να είναι σίγουρος ο κ. Τσίπρας και η παρέα του πως δεν θα του επιτρέψουμε να τινάξει στον αέρα όσα χτίστηκαν μέχρι τώρα με τις θυσίες του Ελληνικού λαού».