Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙ​Α ΤΟΥ κ. ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ​Σ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την προκλητική αρθρογραφία του κ. Νάσου Θεοδωρίδη στην Αυγή και τους ψευδείς ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο υπέρμαχος των κουκουλοφόρων που έκαιγαν την Αθήνα και των καταλήψεων του τύπου “Βίλα Αμαλία”, ο “διανοούμενος” που αποκαλεί “εθνικιστικό μύθο” την Επανάσταση του 1821 και κατηγορεί τους Πόντιους πως οι ίδιοι προκάλεσαν τη γενοκτονία τους, ο “διεθνιστής” που “χαρίζει” τα Ίμια στους Τούρκους αποκαλώντας τα “Καρντάκ” και ζητά να χρησιμοποιείται η “μακεδονική” γλώσσα στα Ελληνικά δικαστήρια, ο “ιδεολόγος” που φωτογραφίζεται υπερήφανα με αφίσες που απαιτούν αναγνώριση της “μακεδονικής” και “τουρκικής” μειονότητας, ο Νάσος Θεοδωρίδης, συνεχίζει να αρθρογραφεί στην Αυγή.
Υποτίθεται ότι ο κ. Τσίπρας τον έχει αποπέμψει από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή “οι προσωπικές του απόψεις δεν απηχούν στις συλλογικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ”...
Παρόλα αυτά, ο κ. Θεοδωρίδης συνεχίζει να αρθρογραφεί στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή με το ίδιο πάθος τις “προσωπικές” του απόψεις υπογράφοντας μάλιστα με την ιδιότητα, η οποία του έχει δήθεν στερηθεί από τον αρχηγό και φίλο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον διόρισε στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με προσωπική του υπογραφή.
Είναι σαφές πως ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα για τη διαγραφή του στελέχους του και πως οι απόψεις του κ. Θεοδωρίδη δεν είναι προσωπικές, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ».