Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Δένδιας: Μπορεί και να μην πιάναμε ποτέ τον Κόλα

Nikos-DendiasΜια… ιδιαίτερη απάντηση δίνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News”, αναφορικά με το κατά πόσο πιστεύει ότι οι αστυνομικές αρχές άργησαν πολύ να εντοπίσουν, και τελικά να σκοτώσουν τον Αλβανό δραπέτη των Τρικάλων Μάρτιν Κόλα.
“Χρειάστηκαν όντως τέσσερις μήνες, αλλά θα μπορούσαν να χρειαστούν πολύ περισσότεροι ή και να μην εντοπιστεί ποτέ ο συγκεκριμένος δραπέτης”, τονίζει με νόημα ο Νίκος Δένδιας.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο συνταγματικό τόξο, ενώ προβλέπει ότι η Χρυσή Αυγή θα “ξεφουσκώσει”, μόλις η Ελλάδα επιστρέψει στην ανάπτυξη.


Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ότι θα καταργήσει και τις πυρκαγιές

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια απάντησε στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις πυρκαγιές:
«O ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόσληψη των πάντων υπόσχεται τώρα ότι θα καταργήσει τις πυρκαγιές! Δυστυχώς, κάθε ανακοίνωση του συγκεκριμένου κόμματος διευρύνει τα όρια της γραφικότητας, αναφέρει η ανακοίνωση.