Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ο Παναθηναϊκός… έμπαζε "Έφαγε" άλλα τέσσερα γκολ από τη Βαλενσιέν

pao 

Το πρώτο αρνητικό δείγμα ήρθε στο ματς με την Ελαζιγκσπόρ όταν ο Παναθηναϊκός δέχτηκε 4 γκολ αλλά σε εκείνο το ματς έβαλε άλλα τόσα. Κόντρα στην Βαλενσιέν η ιστορία ήταν διαφορετική αφού οι "πράσινοι" έχασαν με 4-0 και σίγουρα προβληματίζουν με την παρουσία τους. Με τους Καπίνο και Μέντες να περνούν στην πρώτη σειρά των διακριθέντων για την… Βαλενσιέν, αλλά και τους υπόλοιπους πράσινους, πλην ίσως του νεαρού Μουζακίτη και ενδεχομένως του Ντίνα, να παρουσιάζονται τραγικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα  από την γαλλική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει χτυπητές αδυναμίες, του λείπουν παίκτες και η άμυνα του "μπάζει". Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να αντιμετωπίσει μία πολύ δύσκολη κατάσταση και όταν βλέπει από ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ως βασικούς (Μέντες) να μην μπορούν να βοηθήσουν σίγουρα η ανησυχία μεγαλώνει.
Ό,τι πήγαινε μέσα έγραφε, μηδέν ανασταλτική λειτουργία, καμία φαντασία στην επίθεση για το Τριφύλλι, που δείχνει ομάδα χαμηλού επιπέδου που θα παλέψει για την παραμονή, αν δεν ενισχυθεί άμεσα με τουλάχιστον 5 παίκτες πρώτης γραμμής…
Οι "πράσινοι" κόντρα στην Βαλενσιέν παρουσίασαν κάκιστο πρόσωπο και βρέθηκαν στο 25' να χάνουν με 3-0. Ο Ντα Σίλβα άνοιξε το σκορ, ο Ντοσεβί έκανε στο 21΄το 2-0 και ο Μέντες πέτυχε ένα σπάνιο αυτογκόλ μετά την απομάκρυνση του Καπίνο.
Οι "πράσινοι" είχαν ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ της τιμής αλλά αυτό που δεν κατάφεραν οι παίκτες του Αναστασίου το έκανε ο Σάεζ στο 77' διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (61' Αναστασόπουλος), Νάνο (61' Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46' Ρισβάνης), Μέντες (73' Κουσίδης), Ζέκα, Δώνης (61' Λαγός), Μπαϊράμι, Μουζακίτης (46' Γιαννιτσάνης), Ντίνας.
Βαλενσιέν: Πενετό, Μάτερ, Ροζέ (64' Κεζάν), Μπόνγκ, Νερί, Ντα Σίλβα, Ντουκιουρτιού , Ντοσεβί, Σαέζ, Μέλικσον, Πουζόλ.