Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μητσοτάκης για Κουκουλόπουλο: Κοίτα ποιοι μιλάνε…


Τη δική του απάντηση έδωσε στον Πάρη Κουκουλόπουλο αναφορικά με την πρόταση του για κατάργηση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μιλώντας με τους δημοσιογράφους ο κ. Μητσοτάκης αν και δεν αναφέρθηκε προσωπικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ τον «φωτογράφησε», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούν να μιλούν αυτοί που δημιούργησαν αυτό το σύστημα στην Αυτοδιοίκηση ως δήμαρχοι και κυβέρνησαν τόσα χρόνια».
Μάλιστα, πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας στην aftodioikisi.gr, τόνιζαν ότι «το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει μόλις 459 υπαλλήλους και όχι περί τους 6.000 που τίθενται σε διαθεσιμότητα από την αυτοδιοίκηση». Έθεταν δε το ερώτημα: «Αν καταργηθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, τι προτείνει ο κ. Κουκουλόπουλος, να τους απολύσουμε;»
 Υπενθύμιζαν δε ότι ο νέος υπουργός ξεκίνησε τη διαθεσιμότητα από το υπουργείο του και περί τους 50 οδηγούς και τεχνίτες που εντάσσονται σε αυτό το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας μέχρι τα τέλη Ιουλίου.