Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«Καταργήστε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης»!

Να καταργηθεί τα υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αντί για τη Δημοτική Αστυνομία, ζήτησε μιλώντας στο Real fm, o, παραλίγο υπουργός Εσωτερικών και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στην ερώτηση «εάν αντί να βάλουν οριζόντια, λέτε, την Δημοτική Αστυνομία, ας καταργούσαν το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης;», σημείωσε: «Φυσικά. Και το ίδιο το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μια γραμματεία παρά τω πρωθυπουργό είναι. Ποιος είπε ότι χρειάζεται, δεν βλέπεται τι κάνει; Υποδεικνύει στο υπουργείο Εσωτερικών, στο υπουργείο Παιδείας κ.τ.λ ποιους να διώξει. Τι κάνει ακριβώς, σε τι χρειάζεται;».
Επιπλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ζητησε να καταργηθεί η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, «που χρειάζεται 3,5 χρόνια για να δώσει μία επιδότηση σε ένα νέο αγρότη».
«Ορισμός του γονατογραφήματος»
Παράλληλα ο κ. Κουκουλόπουλος υποστήριξε ότι « αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή είναι ορισμός του γονατογραφήματος και βαφτίζεται αποφασιστικότητα, με την ίδια ευκολία που ο διεθνής διασυρμός με το μαύρο στην ΕΡΤ, βαφτίστηκε μεταρρύθμιση».
Για την κινητικότητα είπε ότι «είναι ο ορισμός του οριζόντιου μέτρου», προσθέτοντας ότι «καταργείται κάθε φραγμός και κριτήρια. Η ανασφάλεια στο δημόσιο γενικεύεται και ο πέλεκυς στρέφεται κατά δικαίων και αδίκων», κατέληξε.
Πάντως, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιφυλάχθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο ή κάποια άρθρα του,  ζητώντας να αποσυρθεί το άρθρο για τη Δημοτική Αστυνομία.

aytodioikisi.gr