Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

“Μυστικό” ραντεβού με… ουρά, για Κουβέλη και Ντόρα

Dora-Bakoyanni
Το site real.gr,  του Ομίλου Κουρή-Χατζηνικολάου, αποκάλυψε σήμερα ότι χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη με την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υπουργό Εξωτερικών και αντιπάλου του Αντώνη Σαμαρά για τη διαδοχή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία το 2009, Ντόρα Μπακογιάννη.
Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, έρχεται ωστόσο σε μια συγκυρία που από μόνη της δημιουργεί θέμα. Επειδή το… υπονοούμενο αφορά στην αναζήτηση από την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ “άλλου προσώπου” για την πρωθυπουργία, ώστε να προταθεί στον Αντώνη Σαμαρά να αποχωρήσει από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να οδηγηθεί σε εκτόνωση το κλίμα που έχει δημιουργηθεί.
Τα σενάρια που… χορεύουν στο παρασκήνιο ξεκίνησαν από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, με το όνομα του Υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, για να ακολουθήσουν… και άλλα, και αγγίζουν τα όρια της κοινοβουλευτικής εκτροπής.
Αποκαλύπτοντας πόσο βαθιά πληγή άφησε στη σύγχρονη κοινοβουλευτική Δημοκρατία του τόπου, η “παρένθεση” Παπαδήμου, και όσα χαρακτήρισαν εκείνη την εξαιρετικά κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο.

ysterografa.gr