Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Το 9ο Συνέδριο της Ν.Δ. ξεκινά ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Στα πλαίσια του διαλόγου και του ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία, κλιμάκιο της Κεντρικής Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Αθανάσιο Μπούρα, δέχθηκε στις 25 Ιουνίου 2013 στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, 16 τριτοβάθμιες κοινωνικές, συνδικαλιστικές και επιστημονικές οργανώσεις.
Έτσι, με την ολοκλήρωση της μαραθώνιας προσυνεδριακής διαδικασίας «οδοιπορικό στην κοινωνία», η Ν.Δ. κατόρθωσε να έλθει σε επαφή με 992 συνολικά φορείς απ’ όλη την Ελλάδα, επιτυγχάνοντας παράλληλα μια πρωτόγνωρη κοινωνική ζύμωση, πιάνοντας τον παλμό κάθε κοινωνικής ομάδας.
Το 9ο Συνέδριο της Ν.Δ. που ξεκινά την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 στο κλειστό γήπεδο ΤΑΕ ΚWON DO, στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου και ώρα 19:30, με την ομιλία του Προέδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εκκινεί με τους καλύτερους οιωνούς και φιλοδοξεί να μετατραπεί σε Συνέδριο θέσεων, προτάσεων, αρχών και αξιών, που θα συμβάλουν στη βελτίωση του κυβερνητικού έργου, στην ιδεολογική ανασυγκρότηση του κόμματος και στην αναπτέρωση της Ελπίδας για αποτελμάτωση του Ελληνικού Λαού από την οικονομική κρίση.

Κόρινθος 27-6-2013

Γραφείο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας