Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ​-TO LOUTRAKI THERMAL SPA ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ


Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και η Δημοτική Αρχή, σας ενημερώνουν ότι ΔΕΝ επιτρέπουν να μπει λουκέτο, στο Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa.
Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη εξεύρεσης λύσεων και τρόπων επιβίωσης της εταιρείας, το Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa, παραμένει ανοιχτό και λειτουργεί με την υποστήριξη και υλικά που παραχωρήθηκαν από το  Δήμο  Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.
Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους, ότι δεν θα ντρέπεται η σημερινή Δημοτική Αρχή και διοίκηση της Τουριστικής Α.Ε. ΟΤΑ, ούτε και θα κρύβεται για τα λάθη και τις οφειλές, που την χρέωσαν οι προηγούμενοι, αλόγιστα και χωρίς σκέψη.
Εάν η σημερινή Δημοτική Αρχή είχε το φέρεσθαι ενός επιχειρηματία, θα έπρεπε από τον Ιανουάριο του 2011 να είχε κλείσει το Υδροθεραπευτήριο, αυτήν την τόσο «επιτυχημένη επιχείρηση», που επικαλούνται πρώην δημοτικές αρχές, που ανάγκασαν σήμερα την εταιρεία να ασφυκτιά από τους πιστωτές της.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι έντιμη απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου και θα κάνει τα πάντα ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία μιας επιχείρησης που κρίνεται λίαν απαραίτητη για την στήριξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της ΠΟΛΗΣ μας.
`Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…και ο νοών νοείτ


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ