Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΣΣΟΥ

  Συγχαρητήρια Επιστολή

Ο Μ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ, κλείνοντας την σεζόν 2012 - 2013 ως πρωταθλητής του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, αισθάνεται την υποχρέωση να δώσει συγχαρητήρια στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ του νομού Κορινθίας, για την άψογη και άρτια διοργάνωση και αναβάθμιση της Β΄Κατηγορίας καθώς και στον Σύνδεσμο διαιτητών γιά την εξαιρετικής ποιότητας διαιτητών που ορίσθηκαν κατά την διάρκεια της σεζόν και κυρίως σε κρίσιμα ματς όπως επίσης και σε ντέρμπυ κορυφής, όπως το προχθεσινό με τον Α. Ο. Ζευγολατιου.
Ευχόμαστε και στο μέλλον να έχουμε την τύχη να μας σφυρίζουν διαιτητές με την αξία των κων Καρσιώτη, Δασκαλόπουλου. Διαιτητές αναγνωρισμένης αξίας σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στο μεγαλύτερο Πρωτάθλημα της χώρας την SUPER LEAGUE.
Μας στεναχωρεί βεβαίως το γεγονός πως κάποια σωματεία, δεν σέβονται και αμφισβητούν την αξία ορισμένων προσώπων που με πολύ κόπο έχουν φτάσει ψηλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μας τιμούν με την παρουσία τους, στις μικρότερες κατηγορίες του Κορινθιακού και κατ επέκταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Καλό θα ήταν τα σωματεία αυτά, να περιοριστούν στα λάθη τους, αγωνιστικά και μή, και να μη προσπαθούν να φορτώσουν τις αδυναμίες τους σε τρίτους παράγοντες, όπως γίνεται τελευταία στην Ελλάδα. Πρέπει να αποδέχονται την ανωτερότητα του αντιπάλου και να γίνουν σύμμαχοι, ώστε να πάει μπροστά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Συγχαρητήρια επίσης και σε όλα τα σωματεία που αγωνίστηκαν στον όμιλό μας, και για την προσπάθεια που όλοι κάναμε να γίνει η κατηγορία δυνατότερη.