Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Επιστρέφου​ν στη ΝΔ Μαρκόπουλο​ς-Σολδάτος


Antonis-SamarasΤην ικανοποίησή του για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με δηλώσεις του στο Reuters.
“Η κυβέρνηση βγήκε πιο ενισχυμένη από τη σημερινή ψηφοφορία, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για προβλήματα. Σε μια δύσκολη συγκυρία, η Ελλάδα θα αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει”, ήταν τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά.
Ενώ, σε ερώτηση που δέχτηκε από κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τη θετική ψήφο των ανεξάρτητων βουλευτών Κώστα Μαρκόπουλου και Θεόδωρου Σολδάτου, σχολίασε με νόημα: “Κάτι σημαίνει αυτό”.

Μαρκόπουλος: Ο Καμμένος θα αλλάξει χώρα, αν έχει off shore
“Αν ισχύει η υπόθεση off shore+σκαφος, τοτε κάποιος θα αλλάξει χωρα.. Πολιτική και φοροδιαφυγή και υπεράσπιση του φτωχου δεν πανε μαζι..”.
Kostas-MarkopoulosΑυτό έγραψε ο Κώστας Μαρκόπουλος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και αφού είχε προηγηθεί το σίριαλ με τα χαρτιά που ισχυρίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι έχει στη διάθεσή του, περί της κατοχής σκάφους από τον Πάνο Καμμένο, μέσω εταιρείας off shore.
Ο Κώστας Μαρκόπουλος, που μετά και τη σχετική δήλωση του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται να βρίσκεται μισό βήμα από την επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία, έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Πάνο Καμμένο, από τη σκληρή κόντρα που οδήγησε στην αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.