Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

1ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο 1ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ, που διοργάνωσε ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με τη συμμετοχή 142 αθλητών (τερμάτισαν 138). Οι αθλητές έτρεξαν πάνω σε καλογραμμένα μονοπάτια, μέσα σε πανέμορφα δάση πεύκης και ελάτης και εκπληκτική θέα (μήκος διαδρομής 19 Χιλιόμετρα και υψομετρική ανάβαση 972μ).
5.JPG
Κατά μήκος της διαδρομής, μέλη του συλλόγου μας επάνδρωσαν σταθμούς ανεφοδιασμού και κομβικά σημεία για την υποστήριξη και ενημέρωση των αθλητών. Ομάδες διάσωσης και ασύρματο δίκτυο επικοινωνίας αναπτύχτηκαν σε όλο το μήκος της διαδρομής. Ο χώρος του υδροθεραπευτηρίου στο Λουτράκι χρησιμοποιήθηκε για τη λειτουργία της γραμματείας, σαν κέντρο συντονισμού – επιτήρησης του αγώνα, σαν ιατρείο και για την απονομή των επάθλων στους νικητές.
  Στην τελετή λήξης και απονομής των επάθλων, εκ μέρους του δήμου παρέστη ο Δήμαρχος κ. Λογοθέτης Κων/νος. Η επιτυχία του αγώνα μας κάνει αισιόδοξους για την καθιέρωση της διεξαγωγής του σε ετήσια βάση και τη διεύρυνση της συμμετοχής των αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ευχαριστούμε αυτούς που συνετέλεσαν στην διοργάνωση, προετοιμασία και την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.
Το ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ για τη στήριξη και την ουσιαστική συμβολή στη διοργάνωση του αγώνα.
Τους υπεύθυνους και το προσωπικό του ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ (Loutraki Spa) για τη διάθεση του χώρου και την εξαιρετική φιλοξενία.
Την ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ που φρόντισε για την ασφάλεια των αθλητών, με προσωπικό και μέσα, σ’ ένα πολύ μεγάλο μέρος της διαδρομής πάνω στα Γεράνεια.
4.jpgΤο ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΠΗΓΑΣΟΣ» που κάλυψε την ασφάλεια των αθλητών, με προσωπικό και μέσα, στο δύσκολο μέρος της διαδρομής μεταξύ της μονής Απ. Παύλου και Μονής Οσίου Παταπίου.
Το ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ που κάλυψε τον αγώνα με δίκτυο ασύρματης επικοινωνίας, διαθέτοντας προσωπικό και μέσα.
Το ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ που ανέλαβε τη μεταφορά εφοδίων στα ψηλότερα σημεία της διαδρομής.
Τους ιατρούς κκ ΚΟΒΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για την προσφορά ιατρικής φροντίδας στους αθλητές.
Τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ που διέθεσαν χρόνο και μόχθο για την επιτυχία της διοργάνωσης.

                 Εκ μέρους του ΔΣ του Ορειβατικού Συλλόγου Λουτρακίου

 
              Ο Πρόεδρος                   Ο Γ. Γραμματέας
       Καραχρήστος Δημήτριος        Στογιαννόπουλος Στέφανος

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ: http://agwnasgeraneiwn.blogspot.gr/p/blog-page_15.html