Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ THΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΣΗΜΕΡΑ"


 
                                                           Επισκοπή Τεγέας /3/2013
                                                             
                                               

Προς:
 
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΗΜΕΡΑ»
 

 
 
               Απαντητική Επιστολή
 
 
                           Κύριε Διευθυντά,

Η συκοφαντική δυσφήμιση της Ανώνυμης Εταιρείας Πελοπόννησος Α.Ε. που είδε το φως της δημοσιότητας σε ανυπόγραφο άρθρο της εφημερίδας σας, σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013, βασίζεται σε παντελώς ανυπόστατα στοιχεία και αίολους ισχυρισμούς.

Όλα όσα περιγράφονται στο δημοσίευμα σας, δεν βασίζονται σε κανένα στοιχείο και προφανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα αρμόδια όργανα της Πελοπόννησος Α.Ε. θα εξετάσουν με ποιο τρόπο η Εταιρεία μας θα προστατεύσει τα συμφέροντα των Μετόχων, των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Εργαζομένων της.

Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 του Άξονα 3: «Ποιότητα Ζωής στις Αγροτικές Περιοχές και Διαφοροποίηση της Αγροτικής Οικονομίας», υλοποιείται από  την Εταιρεία μας σε συνεργασία με την Εταιρεία Πελοπόννησος Κ.Σ.Σ.Α..
 Η Κοινοπραξία για την «Ανάπτυξη της Υπαίθρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» των δύο Εταιρειών, ανέλαβε το Πρόγραμμα με τους όρους της Αναθέτουσας Αρχής (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) και σύμφωνα με την υφιστάμενη Νομοθεσία, από το τέλος του 2010 μέσω Διεθνούς Διαγωνισμού. Αναλυτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν τα ανυπόστατα των γραφόμενων σας αναφορικά με το Πρόγραμμα, θα δοθούν από τα Αρμόδια Όργανα του Συστήματος Διοίκησης του Προγράμματος.



Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΤΖΗΣ