Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ποδοσφαιριστής έδωσε εντολή να τεμαχίσουν την ερωμένη του και την έδωσε στο σκυλί του


Την κοινή γνώμη της Βραζιλίας έχει συγκλονίσει η ιστορία της δολοφονίας του 25χρονου μοντέλου Ελίζα Σαμούδιο, η οποία έκανε το... λάθος να αποκτήσει παιδί του τερματοφύλακα, Μπρούνο Φερνάντεζ ντε Σόουζα.
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, που το 2010 καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για την απαγωγή του μοντέλου Ελίζα Σαμούδιο, παραδέχτηκε στο δικαστήριο -ξεσπώντας σε κλάματα- πως η πρώην ερωμένη του δολοφονήθηκε, διαμελίστηκε και δόθηκε τροφή στα σκυλιά!

Να τονίσουμε πως η Σαμούδιο, την οποία ο Σάντος γνώρισε σε ένα πάρτι το 2009, γέννησε το παιδί του, αλλά εκείνος ήταν παντρεμένος και θέλησε να προστατεύσει τη φήμη του!

Μέχρι πρότινος, ο πρώην τερματοφύλακας της Φλαμένγκο αρνείτο πως γνώριζε κάτι για το τι συνέβη στην Ελίζα Σαμούδιο, αλλά στη δίκη του για τον φόνο της νεαρής κοπέλας αποκάλυψε πως γνώριζε ότι ο καλύτερος του φίλος, Λουίς Ενρίκε Ρομάο είχε πληρώσει κάποιον για να την σκοτώσει. Παραδέχτηκε ακόμα πως αν και δεν έδωσε εντολή για να γίνει αυτή η αποτρόπαιη πράξη, την είχε δεχθεί.

Ο 27χρονος πορτιέρε φέρεται πως κανόνισε την απαγωγή της Σαμούδιο και την δολοφονία της με άλλους οκτώ. Μέσα σε αυτούς φέρεται να βρίσκονταν η γυναίκα του Νατϊάν, ένας ξάδερφος του και ένας πρώην αστυνομικός.

Οι Αρχές έχουν ισχυριστεί πως ο πρώην αστυνομικός παρακολουθούσε τον Σάντος να βασανίζει τη Σαμούδιο, τον βοήθησε στο διαμελισμό της και στη συνέχεια να δώσουν κάποια μέλη της στο ροντβάιλερ του ποδοσφαιριστή και τα υπόλοιπα να τα θάψουν σε τσιμέντο.

newsit.gr