Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Βενιζέλος: Κάνει μεγάλη προσπάθεια ο Σαμαράς

venizelos
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε την ανάγκη να ξανασυζητήσουν με τον Αντ. Σαμαρά και τον Φ. Κουβέλη για μία καλυτερη και πιο αποτελεσματική κυβέρνηση.
Για τον κ. Σαμαρά είπε πως κάνει μια μεγάλη προσπάθεια προσθέτοντας ότι «έστω και αργά προσχώρησε σε μια πολιτική αλλάζοντας την αντιμνημονιακή του θέση» ωστόσο υποστήριξε ότι η πλειοψηφία που κυβερνά συγκροτήθηκε λόγω της αντοχής του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στο δημόσιο τομέα, δήλωσε πως δεν έχει τεθεί θέμα απολύσεων ενώ για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτημένων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), είπε χαρακτηριστικά πως «το χαράτσι θα αποδειχτεί ότι ήταν ο πιο ήπιος φόρος» εξηγώντας ότι απέφερε στα έσοδα του κράτους 2 δισ. ευρώ ενώ τα μέτρα του Νοεμβρίου ήταν ύψους 14,5 δισ.
Μιλώντας για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι το Κίνημα έδειξε ότι μπορεί να αναστηθεί, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για το «πρώτο Συνέδριο της νέας εποχής» καθώς, όπως είπε, πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες.
ysterografa.gr