Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η Βέροια στον παράδεισο, ο Άρης στην κόλαση

arisveroia
Την πιο σημαντική της νίκη στο μαραθώνιο της Super League σημείωσε η Βέροια, που σε ένα επεισοδιακό ματς, κέρδισε 3-1 τον Αρη, κάνοντας αποφασιστικό βήμα παραμονής, αφού πλέον έφτασε τους 26 βαθμούς (όσους έχει ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανθρακικός), αφήνοντας τον Αρη τέσσερις βαθμούς πίσω στη ζώνη του υποβιβασμού.
Δύο φορές διεκόπη το παιχνίδι εξαιτίας της παρουσίας οπαδών του Αρη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και μία τρίτη εξαιτίας εισβολής στο γήπεδο. Δώδεκα συνολικά κάρτες έδειξε στις δύο ομάδες ο διαιτητής, Παππάς.
Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι επιβίωσης αλλά δυστυχώς δεν έλειψαν τα επεισόδια, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι οπαδοί του Άρη που γέμισαν το γήπεδο έφυγαν ουκ ολίγες φορές από τις κερκίδες και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά!
Στο δεύτερο μέρος ο Αγγελούδης (είχε μπει στο ματς στο 27') έδωσε προβάδισμα στον Άρη και έβαλε φωτιά στην εξέδρα. Η χαρά των κίτρινων δεν κράτησε. Ο Καλτσάς μπήκε στον αγώνα στο 61' και 4 λεπτά αργότερα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα..
Η Βέροια στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι με τον Καλτσά πήρε προβάδισμα και ο Ολαϊτάν 2 λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την επική ανατροπή.
Οι οπαδοί του Άρη συνέχισαν τις... επιδρομές τους στο χορτάρι, οι παίκτες αποχώρησαν στα αποδυτήρια και ο Ολαϊτάν στην προσπάθεια του να ξεφύγει, τραυματίστηκε πέφτοντας πάνω στα κάγκελα!
Ο Παππάς περίμενε να φύγουν όλοι από τις εξέδρες και βγήκε για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Η Βέροια πήρε μία τεράστια νίκη και έφτασε στους 26 βαθμούς, 4 περισσότερους από τον Άρη που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης (95' Μπερτέν), Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Πέρεθ, Ολαϊτάν (96' Μοκάκε), Γεωργέας, Μπαργκάν (61' Καλτσάς), Κόστλι.
Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος (90' Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (80' Τσουκάνης), Ψυχογιός (27' Αγγελούδης), Πράτα Κοέλιο.