Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Δημήτρης Μπεθάνης: "O "Ελληνοαμερικάνος" προχώρησε στο πλανο οι άλλοι αποχωρησαν"

Δημήτρης Μπεθάνης: "O "Ελληνοαμερικάνος" προχώρησε στο πλανο οι άλλοι αποχωρησαν"
Απάντηση στα όσα κούγονται τις τελκευταίες ημέρες κατά του προέδρου Πάνου Μπεθάνη και των ενεργειών που έχει κάνει στην ομάδα της Κορίνθου, έδωσε ο αδερφός του Δημήτρης Μπεθάνης και πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου.
"Για να λεγονται επιτέλους και μερικες αλήθειες, γιατι στου κρεμασμένου την πόλη δεν μιλανε για σχοινί. Πριν 6 μήνες παρουσιάστηκε ένα οικονομικό και επενδυτικό πλάνο και προυπολογισμός απο εναν "Ελληνοαμερικάνο" σε μερικούς Κορίνθιους, για το αν θα συμμετέχουν, ωστε να προχωρήσει η ομάδα με αυτό το πλάνο. Και φυσικά ως κύριοι έδωσαν τα χέρια, είπαν προχώρα, και υπήρξε συμφωνία Κυριων, άλλωστε ο λόγος του καθενός εχει αξία!! Και αφού φυσικά υπήρχε εμπιστοσύνη ο "Ελληνοαμερικανός" προχώρησε στο πλανο.
Θα εβαζε το 60% των χρημάτων, και οι κάτωθι το 40%
Μετοχος 20.000
Νεος μεγαλομετοχος 50,000
Νεος μετοχος 10,000
Ο νέος μεγαλομετοχος παρέλαβε 5000 σε διαρκείας για λογαριασμό του
Πολιτικός δεσμευτικε και παρέλαβε 20,000 σε διαρκείας δηλώνοντας οτι έχουν διατεθει ήδη, και δεσμευτηκε οτι αλλα 20,000 σε μετοχές εχουν συμφωνηθεί απο αυτόν με αλλους επίδοξους μετόχους προς πώληση. Και φυσικά ολοι διαβεβαιώναν οτι ισχύουν ολα στο ακεραιο. Κατι το οποιο επιβεβαιωναν για 4 μηνες κατ'εξακολούθησην.
Τι θα έκανε κάθε προεδρος που σεβεται το λόγο του? Τον τήρησε στο ακεραιο απο πλευρας του.
Τι έκαναν οι υπόλοιποι Κορίνθιοι? Στην εκπνοή της συμφωνίας ξαφνικά απεχώρησαν όλοι μαζί, και τα 25000 πουλημένα διαρκειας ως εκ θαύματος επιστραφησαν σαν να μην είχαν διατεθει ποτέ.
Και αυτα τα 115,000 ελειψαν απο το budget. Μόνο ο Μπεθάνης κράτησε το λόγο του. Και εν μέρει ενας μέτοχος. Και έρχονται ολοι εκείνοι πρώτοι απο ολους να κατηγορήσουν. Φυσικά το πλάνο ήταν να κρασαρει ο Μπεθάνης και να φανεί αφερεγγυος. Χαζές στρατηγικές νοοτροπίας χωριων
...".


apopsi24.gr