Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- Πολεμικές καταστροφέ​ς σε μία χώρα εν καιρώ ειρήνης!

Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ Η
ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ... ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ!
Ο λαός γνωρίζει, πως πρέπει να απολογηθούν, όλοι οι αρμόδιοι Υπουργοί Οικονομικών επειδή δεν έκαναν ότι έκανε ο Υπουργός Οικονομικών της Κάτω Σαξονίας της Γερμανίας και οδήγησε 28.000 φοροκλέπτες στα δημόσια ταμεία και τους πήρε κοντά στα 5 δις.!!!
Ο λαός ζητά λοιπόν όχι μόνον την σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για την αλλοίωση της λίστας, αλλά και την καταδίκη όλων των πρώην Υπουργών, μέχρι και του σημερινού, που είχαν την πολιτική ευθύνη.
Ζητά την δήμευση της περιουσίας όλων όσων με δόλο ή αμέλεια έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον, αλλά και το μείζον.
Η Βουλή να αποφασίσει για την επιτροπή που θα διερευνήσει τα πραγματικά αίτια των μνημονίων και να αποκαλύψει όλες τις φανερές ή υπόγειες διαδρομές μιας διακυβέρνησης, που προκάλεσε... πολεμικές καταστροφές σε μία χώρα εν καιρώ ειρήνης!
Και ζητά παράλληλα, σήμερα κιόλας να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
Είναι αίτημα του Ελληνικού λαού, οι τρεις συγκυβερνώντες να αντιμετωπίσουν την διαφθορά, την φοροδιαφυγή του μεγάλου κεφαλαίου, την διαπλοκή και τα πάσης φύσεως συμφέροντα που συνεχίζουν να τυγχάνουν ασυλίας.
Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά, όμως;
Η τρικομματική πλειοψηφία που στηρίζει τον κ. Βενιζέλο και στην οποία προΐσταται ο κ. Σαμαράς;
Όχι, ασφαλώς. Οι λόγοι είναι ευνόητοι.
Οι «μετρ» της «πολιτικής παράγκας» της συγκάλυψης, της παράνομης διακράτησης, της κατοχής και της μη αξιοποίησης του αποδεικτικού υλικού, των φορολογικών αξιώσεων του Κράτους, που για δύο χρόνια εξαφάνισαν το cd, και που σήμερα παριστάνουν τους «Αρχαγγέλους» της κάθαρσης;

nikolopoulos2nikos@gmail.com