Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Καμπάνα» σε Μπασιώτη, τέλος από Παννεμεατικό

Με ένα μήνα αποχής από τις υποχρεώσεις του από τον Παννεμεατικό τιμωρήθηκε ο Βαλάντης Μπασιώτης, καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Δευτέρας.
Ο νεαρός επιθετικός είχε μια δυνατή «μονομαχία» με τον Ραπουσάι, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών.
Η διοίκηση μιας και θεώρησε τον Μπασιώτη υπότροπο, αποφάσισε να τον τιμωρήσει, με αποτέλεσμα όπως δείχνουν τα πράγματα, ο παίκτης ουσιαστικά να αποτελεί παρελθόν από τα «λιοντάρια» μετά από 1,5 χρόνο επιτυχημένης παρουσίας του στον σύλλογο, όσον αφορά το σκοράρισμα.
Άλλωστε τα 21 γκολ την περασμένη σεζόν και τα 8 φέτος, στο πρωτάθλημα δεν είναι και λίγα. Έτσι η αναμέτρηση με τον Αστέρα Δερβενίου, ήταν όπως δείχνουν τα πράγματα, η τελευταία του με τη φανέλα του Παννεμεατικού.
Από εκεί και πέρα, την παραίτησή του, υπέβαλε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Κασκαντάμης, κάτι που δείχνει ότι το κλίμα στον σύλλογο δεν είναι και το καλύτερο, ενόψει της αναμέτρησης με τον επίσης «προβληματικό» Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
 
apopsi​24.gr