Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Ξέσπασμα Παναγιωτακόπουλου κατά κατά Λοβέρδου - Χρυσοχοϊδη

ΠΑΣΟΚ: Ξέσπασμα Παναγιωτακόπουλου κατά στελεχών της κυβέρνησης Παπανδρέου, μει αιχμές για Λοβέρδο και Χρυσοχοΐδη
Αναζωπυρώνεται εκ νέου η ένταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον νυν, αλλά και πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετείχαν στις κυβερνήσεις του Γ. Παπανδρέου και διατυπώνουν σήμερα διαφωνίες με την πολιτική που ασκήθηκε, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Ανδ. Λοβέρδου, αλλά και του Μ. Χρυσοχοΐδη.
«Ο ένας δεν διάβασε, ο δεύτερος δεν κατάλαβε, ο τρίτος πιέστηκε, ο τέταρτος διαφώνησε, ο πέμπτος τα προέβλεψε και όλοι μαζί… υλοποίησαν την ίδια πολιτική! Μια πολιτική που αποκτά σήμερα ακόμη πιο σκληρά αντιλαϊκά χαρακτηριστικά», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Παναγιωτακόπουλος και αναρωτιέται αν πρόκειται για έναν «ατελείωτο πολιτικό παραλογισμό ή για ατελείωτη πολιτική απάτη».
Σημειώνει ακόμη ότι οι πολιτικές του μνημονίου είναι εδώ και πως τα αποτελέσματά τους είναι επίσης εδώ, συμπληρώνοντας πως οι υποκριτικές δηλώσεις πρώην υπουργών για τις διαφωνίες με τις πολιτικές που επιβλήθηκαν από τους δανειστές προκαλούν την κοινή λογική».
«Απέναντί τους βρίσκεται μια ολόκληρη κοινωνία που εξαθλιώνεται, που φτωχαίνει, που χάνει τις δουλειές της, που φοβάται για το αύριο, που δεν βρίσκει δημόσια παιδεία και υγεία. Απέναντί τους βρίσκονται τα δικά τους θύματα!», συνεχίζει.
Αναφερόμενος δε στον παραλογισμό της περιόδου ο κ. Παναγιωτακόπουλος παρατηρεί: «Είναι να απορεί κανείς πώς οι πρώην αντιμνημονιακοί έγιναν μνημονιακοί και πώς οι πρώην μνημονιακοί προσπαθούν να εμφανιστούν σαν αντιμνημονιακοί, πάντα όμως σωτήρες!».

eklogika.gr