Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Άδωνις: Η Ελλάδα δεν είναι… american bar. Μπατζελή: Ο Άδωνις θέλει να… προστατέψει και τον Βρούτση.


Adonis-GeorgiadisΜιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξέσπασε, αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας, και την ένταση που παρατηρείται στην πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΚΚΕ.
Η Ελλάδα δεν είναι… american bar”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είναι και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι όποιος παρανομεί, όπως συνέβη χθες στο γραφείο του Γιάννη Βρούτση στο υπουργείο Εργασίας, θα πρέπει να υφίσταται τις συνέπειες του νόμου.
Katerina-Batzeli
Στο ίδιο πάνελ με τον Άδωνη Γεωργιάδη βρέθηκε η Κατερίνα Μπατζελή .
Η πρώην υπουργός και προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που διατηρεί αυθεντικό πολιτικό λόγο, χωρίς να… κρύβει λέξεις, πήρε αφορμή από τη στήριξη που προσέφερε στην ίδια εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, για τα επεισόδια στο υπουργείο με πρωταγωνιστές στελέχη του ΠΑΜΕ.
Και, ενθυμούμενη τη χθεσινή αποστροφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι θα προστατέψει με το κορμί του τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία κατήγγειλε απειλές εις βάρος της, σχολίασε: “Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλει προφανώς να προστατέψει με το κορμί του και… τον Βρούτση”.
Η Κατερίνα Μπατζελή παρουσίασε ένα πλήρες πλαίσιο πολιτικής επιχειρηματολογίας, και δεν παρέλειψε να… στριμώξει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, για την πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και τη γενικότερη “διόρθωση” που παρατηρείται στη στρατηγική της Κουμουνδούρου.

ysterografa.gr