Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2013. Αντιπρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Θεόδωρος Ντάνος (video)


Τον αντιπρόεδρό της για τα επόμενα δύο χρόνια εξέλεξε σήμερα στην πρώτη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Θεόδωρος Ντάνος που έγινε αποδεκτός και από την μειοψηφία, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά, όπως είπε η πρόεδρος της επιτροπής Ντίνα Νικολάκου, ότι η επιτροπή λειτουργεί με πραγματική συναίνεση.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε και το καλωσόρισμα των νέων μελών της επιτροπής, των κυρίων Παναγιωτόπουλου και Μανδρώνη, ενώ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, αφού η μειοψηφία ψήφισε "λευκό" και επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης το προσχέδιο του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας για το τρέχον έτος.
Να σημειώσουμε πως η πρόεδρος της επιτροπής Ντίνα ΝΙκολάκου στις δηλώσεις της μετά το πέρας της συνεδρίασης ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή για την ίδια να είναι πρόεδρος της επιτροπής και τόνισε πως και αυτή τη διετία θα συνεχίσουν να δουλεύουν πυρετωδώς (ήδη έχουν εκδώσει 2300 αποφάσεις) για το δημόσιο συμφέρον και θα προσπαθήσουν και αυτά τα χρόνια να διαχειριστούν με σύνεση το δημόσιο χρήμα, με στόχο να γίνεται η καλύτερη δυνατή δουλειά με τα λιγότερα χρήματα. Ενώ σημείωσε πως δεν μεμψιμοιρούν για την μη ύπαρξη χρημάτων αλλά προσπαθούν να βρουν πόρους και μοχλεύουν προγράμμα που δίνουν τη δυνατότητα στην Περιφέρεια να κάνει έργο...

VIDEO