Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Παίκτες ΑΕΚ: Δεν έχουμε να φάμε…

aekpaiktes
Κραυγή αγωνίας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι περιέγραψαν την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, στους οπαδούς που πραγματοποιούν από το πρωί της Παρασκευής (14/12) ειρηνική κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα.
Οι «κιτρινόμαυροι», θέλησαν να μεταφέρουν στον κόσμο τα προβλήματά τους και μεταξύ άλλων ανέφεραν:
«Στην κυριολεξία οι περισσότεροι δεν έχουν να φάνε», τόνισαν και ουσιαστικά... απάντησαν στον Λίνεν, ο οποίος τούς είπε πως τρώνε πολύ στο ξενοδοχείο.
«Με τα 500 ευρώ που εισπράττουμε, είναι αδύνατο να τραφούμε σωστά και καταφεύγουμε σε έτοιμες-πρόχειρες λύσεις που σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζουνε με τις συμβουλές του διατροφολόγου. Τα χρήματα που οι περισσότεροι έχουν από δανεικά, χρησιμοποιούνται για να πληρώσουμε τα διόδια στην Αττική οδό, ώστε να μη χάσουμε τη προπόνηση», υπογράμμισε η αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, που έκανε λόγο και για κάκιστες συνθήκες προπόνησης στα Σπάτα.
Είναι προφανές πως η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολη. Πάντως, παρά την κατάληψη η προπόνηση έγινε κανονικά, καθώς οι οπαδοί έχουν αποκλείσει μόνο το χώρο που βρίσκονται τα γραφεία της ΠΑΕ


sport.gr