Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Καλαμάτα: Φιλικό με την Εθνική Νέων, στη μνήμη του Βασίλη Μαλαφέκα

filiko malafekas
Με νίκη της Καλαμάτας με 1-0 (με γκολ που πέτυχε ο Αθανασόπουλος στο 15 λεπτό της αναμέτρησης), ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας το φιλικό της "Μαύρης Θύελλας" με την Εθνική Νέων στη μνήμη του αείμνηστου παλαίμαχου (και γενικού Αρχηγού) της Καλαμάτας, της Παναχαικής και της Εράνης, Βασίλη Μαλαφέκα, που έφυγε από τη ζωη τον περασμένο Μάιο, σε ηλικία 50 ετών.
Πριν το αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων και οι προπονητές άφησαν λουλούδια στην φωτογραφία του αείμνηστου ποδοσφαιριστή στο ταρτάν του γηπέδου.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος που εκπροσώπησε την ΕΠΟ, έδωσε τιμητική πλακέτα στους παλαίμαχους της Καλαμάτας και στο ΤΑΠ Καλαμάτας, ενώ τιμήθηκε με πλακέτα από τον αντιπρόεδρο Ακη Δάλλα, η γυναίκα του Βασίλη Μαλαφέκα  που ήταν στο γήπεδο μαζί με το παιδί τους.
Ο Μεσσήνιος προπονητής της Εθνικής Νέων Βασίλης Γεωργόπουλος τόνισε: "Ηταν υποχρέωση μας να κάνουμε αυτό το ματς, για να τιμήσουμε τη μνήμη του Μαλαφέκα. Δυστυχώς το ματς αυτό συνέπεσε με μια ακόμη ιστορική απώλεια, της Αγγέλως που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα". Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας με βοηθούς τους Λάμια, Σερεμέτη και 4ο διαιτητή τον Νικολόπουλο.
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ: Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης, Βλάχος, Καντούτσης, Ανδρεόπουλος, Μουζακίτης, Δώνης, Γιακουμάκης, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάνης
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ζαρόπουλος, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Τσαγκαράκης, Πασάς, Επιφάνης, Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος, Πούτσι, Γεωργιόπουλος.

ΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ