Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΣΤΟΧΟΙ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ"


Πρωτοβουλία για την ενημέωση και την προώθηση του Γυναικείου ποδοσφαίρου στο Νομό Κορινθίας, αναλαμβάνoυν  η ΕΠΣ Κορινθίας και ο Π.Α.Σ "ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ"και καλούν όλους τους παράγοντες και όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012 και ώρες 18.00 - 21.00, που διοργανώνεται στο Επιμελητήριο Κορίνθου με θέμα:
"ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΣΤΟΧΟΙ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ"

Ομιλητές θα είναι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου όπως Προπονητές - Προπονήτριες - Αθλήτριες - Πρόεδροι και στελέχη σωματείων.

ΤΗΝ ΕΠΟ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ Ο κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΡΑΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.


Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ (www.epo.gr). Βάσει αυτής ο πρωταθλήτρια ομάδα κάθε ομίλου ανεβαίνει στη Β' Εθνική.

Κατά την φετινή περίοδο δημιουργήθηκαν και αναγνωρίστηκαν από την ΕΠΟ 16 νέα σωματεία τα οποία συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας. Αυτά είναι: ΠΑΣ Ροδιά Ξυλοκάστρου (ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ), ΑΣ Ιεράπετρας (ΕΠΣ Λασιθίου), ΑΣ Ολυμπιακός Μανδουκίου (ΕΠΣ Κέρκυρας), Ατρόμητος Πατρών-Ζαρουχλέικων (ΕΠΣ Αχαΐας),ΑΣΑΠ Ελπίδες Ιωαννίνων (ΕΠΣ Ηπείρου), ΑΟ Πήγασος Θριασίου 2012 (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), ΑΣ Ολυμπιάδα Υμηττού (ΕΠΣ Αθηνών), ΑΜΠΣ Βασίλισσα Θράκης (ΕΠΣ Ξάνθης), Αμαζόνες Θεσπρωτίας (ΕΠΣ Θεσπρωτίας ), ΑΕ Νεάπολης Λασιθίου (ΕΠΣ Λασιθίου), Μεσολόγγι 2008 (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Ίκαρος Πετρωτού (ΕΠΣ Αχαΐας), ΓΣ Εργοτέλης (ΕΠΣ Ηρακλείου), Εν. Δόξα Άρτεμις (ΕΠΣ Πειραιώς), ΑΕ Παναρκαδικός (ΕΠΣ Ζακύνθου), ΑΟ Πειραιά (ΕΠΣ Πειραιώς).

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ UEFA ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.


ΕΚ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ