Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΟΝΝΕΔ Κοινωνική Πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ»


 

 
Κοινωνική Πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ»

Ολοκλήρωση δράσης συλλογής ρουχισμού

Αθήνα,  1 Νοεμβρίου 2012

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Στηρίζω», την οποία ξεκινήσαμε εδώ και ένα μήνα, σε συνεργασία Νέας Δημοκρατίας, ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, φτάνουμε στην ολοκλήρωση της πρώτης δράσης μας, που ήταν η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ειδών ρουχισμού, σε 52 πόλεις της χώρας.

Η προσπάθεια μας, θα ολοκληρωθεί στις πόλεις της επαρχίας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, και όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας, προσφέροντας είδη ρουχισμού, μπορούν να συνεισφέρουν τις προσφορές τους, μέχρι και την Κυριακή. Πληροφορίες σχετικά με τα σημεία και τις ώρες συλλογής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα dresssmiles.gr ή μέσω της ειδικής τηλεφωνικής γραμμής 210.94.44.309.

 Η επίσημη τελετή παράδοσης, των συγκεντρωμένων ειδών, σε εκπροσώπους της Αρχιεπισκοπής και Συλλόγων Πολυτέκνων, στην Αττική, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, στη Πλατεία Μητροπόλεως Αθηνών. Στο σημείο θα λειτουργεί ειδικός χώρος υποδοχής προσφορών από τις 10.00 π.μ. έως τις 11.30 π.μ.


Από το γραφείο Τύπου