Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

"Εφτάψυχη" η Κέρκυρα, άτυΧος ο Πλατανιάς

Η Κέρκυρα έμεινε για 5ο σερί παιχνίδι αήττητη και ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη ενώ ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει την υπεροχή του. Το 1-1 αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το πρώτο τρίποντο μετά από 2 σερί ήττες.

Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, να δημιουργήσει ευκαιρίες κόντρα σε μία Κέρκυρα που δεν έβγαινε από την περιοχή της.
Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Κρητικοί δεν έγιναν γκολ και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 41' για να βρει δίχτυα ο Ουντότζι. Ο παίκτης του Πλατανιά σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά νίκησε τον Αναστασόπουλο, ο οποίος έκανε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση.
Στο δεύτερο μέρος ο Μάντζιος έκανε δύο αλλαγές και η εικόνα της Κέρκυρας άλλαξε. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες πάντως ήταν και πάλι από την πλευρά των γηπεδούχων με τον Ουντότζι στο 70' να μην μπορεί να νικήσει στο τετ α τετ τον Αναστασόπουλο.
Στο 78' ο Γιάντσης κέρδισε πέναλτι από τον Αργυρόπουλο και ο Μπάρκογλου διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ο Πλατανιάς πίεσε, είχε δοκάρι με τον Γιακουμάκη αλλά έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη.
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζάνης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μαραγκουδάκης, Ουκάρ (82' Γιακουμάκης), Ουντότζι, Αναστασάκος (72' Ναζλίδης)
Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Παπαδήμας (46' Τσοκάνης), Τσουμάνης (46' Γιάντσης), Ηλιάδης, Καραλής (68' Μπάρκογλου), Αγρίτης, Λεόν