Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Εθνικός Αστέρας: Ένσταση για τον μη ορισμό με Παναιγιάλειο

Οι όποιες προσπάθειες των ανθρώπων του Εθνικού Αστέρα, για να ορισθεί το παιχνίδι της ομάδας τη Δευτέρα στο Αίγιο, έπεσαν τελικά στο κενό, καθώς η Football League δεν το όρισε και πλέον η ομάδα της Καισαριανής βρίσκεται μπροστά σε νέα και τεράστια προβλήματα.
Οι Καισαριανιώτες ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν το θέμα να περάσει χωρίς αντίδραση και σκοπεύουν να καταθέσουν ένσταση κατά της απόφασης για τον μη ορισμό του αγώνα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο επικεφαλής της ΠΑΕ Γιώργος Γκάμαρης βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Football League προκειμένου να διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητες και να αρθεί το πρόβλημα.
Μάλιστα ο Γκάμαρης προσκόμισε όλα τα έγγραφα στα οποία εμφανιζόταν ότι η ΠΑΕ της Καισαριανής είχε ρυθμίσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που απορρέουν από τις προσφυγές των παικτών καθώς είχαν διακανονισθεί και δεν υπήρχε θέμα.
Παρ’ όλα αυτά η Football League δεν όρισε το παιχνίδι, θεωρώντας ότι είχαν εκπνεύσει οι σχετικές προθεσμίες, με αποτέλεσμα η ομάδα της Καισαριανής να μην αγωνισθεί για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι και να βρίσκεται μόλις μία ανάσα πριν από την αποβολή της από το πρωτάθλημα.
Πάντως ο Γκάμαρης φεύγοντας αργά το απόγευμα από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής ενημέρωσε τους δικηγόρους της ΠΑΕ, τους προσκόμισε όλα τα δικαιολογητικά και ζήτησε να κατατεθεί ένσταση για τον μη ορισμό του αγώνα,
Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Εθνικού Αστέρα πήγε στο Δημοτικό Στάδιο της Καισαριανής και επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Ο Γιώργος Γκάμαρης ανέλυσε με λεπτομέρειες σε όλους την κατάσταση και εξήγησε ότι η προσπάθεια του Εθνικού Αστέρα για δικαίωση δεν θα σταματήσει και οι παίκτες, αλλά και τεχνικό επιτελείο, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να απογοητευθούν και να παραμείνουν ενωμένοι συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά.