Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Γιατί έκανε παρέλαση ξυπόλυτη η σημαιοφόρος


Παρήλασε χωρίς παπούτσια στο Σύνταγμα αν και σημαιοφόρος και εκλεψε τις εντυπώσεις...
Η νεαρή μαθήτρια με τις άριστες επιδόσεις έκανε παρέλαση δίχως να φορά τα παπούτσια της
Έγινε το πρόσωπο της ημέρας και πολλοί θεώρησαν ότι επέλεξε αυτόν τον έξυπνο τρόπο για να σιαμαρτυρηθεί για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας.
Από το Υπουργείο Παιδείας, διά στόματος γενικού διευθυντή, Ιωάννη Γεωργακόπουλου, ανακοινώθηκε:

«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως, ότι η αναφερθείσα είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, σχετικά με το συμβάν της ξυπόλυτης μαθήτριας σημαιοφόρου, αδικεί πλήρως τη μαθήτρια, η οποία ακριβώς στο ύψος του ΠΑΡΚΙΝΓΚ της Βουλής έχασε το βήμα της εξαιτίας του ενός υποδήματός της (γόβες με τακούνια) που της βγήκε από το πόδι.
Αντί να σταματήσει και να προκαλέσει σύγχυση τόσο στη διμοιρία της από τις σημαίες όσο και στις ακολουθούμενες διμοιρίες αγοριών και κοριτσιών του λυκείου της, με πολύ έξυπνο τρόπο, έβγαλε ταυτόχρονα άμεσα και το άλλο παπούτσι της και πλέον ξυπόλυτη συνέχισε να παρελαύνει.
Όσον αφορά στα βγαλμένα παπούτσια της, άμεσα τα μάζεψε ένας εμπλεκόμενος στην παρέλαση άνδρας και τα πήγε προς την άκρη, προκειμένου να μη σημειωθεί κάποιο ατύχημα από τους ερχόμενους παρελαύνοντες μαθητές αλλά και για να μπορούν να δοθούν στη μαθήτρια, η οποία δεν έχασε την ψυχραιμία της αλλά ούτε υπολόγισε την ενδεχόμενη απώλεια των παπουτσιών της, θεωρώντας ότι η εθνική παρέλαση μια τέτοια ημέρα υπερτερεί κάθε άλλης κίνησης.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΖΩΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ.
Αδικούμε τόσο την ίδια ως μαθήτρια αλλά και την εθνική μας εορτή.
Με εκτίμηση για την αποκατάσταση της αλήθειας
».