Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πρόσκληση σε συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση για την επαναλειτουργία του Κέντρου Νέων Κορινθίας

protovoylia_kentro_neon_korinthias.jpg
Η “Πρωτοβουλία για το Κέντρο Νέων Κορινθίας” καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η, σε συνάντηση - ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, ώρα 8.30μμ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας (Κολιάτσου 112, Κόρινθος), με θέμα την συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Νέων και την διατήρηση του κοινωνικού -πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα του.
Το θέμα προέκυψε, μετά από αίτημα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νεολαίας (ενός από τους 3 εταίρους), για “λύση” της εταιρείας, δηλαδή κατάργηση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Κέντρο Νέων Κορινθίας”. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμος Κορινθίων είναι οι άλλοι δύο εταίροι.
Σκοπός της «Πρωτοβουλίας για το Κέντρο Νέων Κορινθίας» είναι η επαναλειτουργία του ως ένας ζωντανός, πολιτιστικός & κοινωνικός δημόσιος χώρος στη σημερινή πραγματικότητα, ο οποίος εν μέσω κρίσης πολιτισμού, ουσιαστικής παιδείας και αξιών, θα παράγει κοινωνικές δράσεις & πολιτισμό μέσα από μια μεγάλη ποικιλομορφία δραστηριοτήτων. Η «Πρωτοβουλία» έχει ήδη καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και πλάνο ενεργειών, δείχνοντας τη διάθεση και την ενεργή της υποστήριξη προς αυτή την κατεύθυνση.
Πρωτοβουλία για το Κέντρο Νέων Κορινθίας