Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνία:Παράτησε τον Καλαματιανό για έναν Πακιστανό - Ήθελε... και προίκα!

Ο 35χρονος σύζυγος έψαχνε την 32χρονη γυναίκα του, από τις 29 του περασμένου Αυγούστου - Ένα μήνα αργότερα η υπόθεση πήρε νέα τροπή όταν χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού του...
Για την εξαφάνιση της 32χρονης γυναίκας, η αστυνομία είχε ενημερωθεί από τον 35χρονο άντρα της, στις 29 Αυγούστου. Όπως είχε πει, επέστρεψε στο σπίτι του δεν τη βρήκε, ενώ το κινητό της τηλέφωνο ήταν κλειστό. Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες, μέχρι που το περασμένο Σάββατο (29-09-2012), ο σύζυγος της γυναίκας ξαναπήγε στο τμήμα.
Είπε στους αστυνομικούς, ότι λίγα λεπτά νωρίτερα δέχθηκε τηλεφωνική κλήση στο κινητό του, με απόκρυψη, από έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι του ζήτησαν να πάει στη Θεσσαλονίκη, με χρηματικό ποσό, προκειμένου τον ενημερώσουν που βρίσκεται η σύζυγός του.
Προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό που ζητούσαν οι δράστες και το βράδυ της ίδια μέρας, παραδόθηκε σε μία 36χρονη Ελληνίδα και έναν 19χρονο Έλληνα, παρουσία 26χρονου Πακιστανού, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Ενώ όλα έδειχναν μέχρι εκείνη τη στιγμή, ότι επρόκειτο για απαγωγή, τα πράγματα πήραν νέα τροπή, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στον καταυλισμό τσιγγάνων στο Εργοχώρι Ημαθίας, όπου βρισκόταν η 32χρονη.
Όταν τη βρήκαν τους δήλωσε ότι έφυγε από το σύζυγό της με τη θέλησή της, προκειμένου διαμείνει με έναν Πακιστανό, που απουσίαζε και αναζητείται. Όπως φαίνεται λοιπόν, τα χρήματα που ζητούσαν οι δράστες δεν ήταν τα λύτρα της απαγωγής αλλά... η προίκα που ήθελε η 32χρονη για να κάνει το νέο ξεκίνημα στη ζωή της!

newsit.gr