Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Άδωνις: Εάν δεν εμφανίσουν σήμερα τα 600 δισ. οι «ομογενείς», αύριο πάω στον Εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα απειλεί πως θα πάει αύριο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας , Άδωνις Γεωργιάδης, την υπόθεση των 600 δισ. ευρώ που οι ελληνοαμερικάνοι ομογενείς δηλώνουν ότι διαθέτουν για το ελληνικό χρέος.
Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο κ. Γεωργιάδης προειδοποιεί με τον τρόπο αυτό τους ομογενείς πως εάν εντός της ημέρας -όπως έχουν υποσχεθεί- δεν εμφανίσουν τον λογαριασμό από τον οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν το ιλιγγιώδες αυτό ποσό, τότε τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία είναι αποφασισμένος να προσφύγει.
Υπενθυμίζεται πως το πρωί στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε πρόσωπο και πρόσωπο με τους κ.κ Μανώλη Λαμπράκη και Γιώργο Παπαδάκη οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε λογαριασμό καναδικής τράπεζας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, και μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι έχουν αποστείλει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στη Βουλή, τον Αρειο Πάγο και το υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Γεωργιάδης αντιμετώπισε τους δύο ομογενείς με αιχμηρό τρόπο και μάλιστα τους είπε πως «εμείς στον Παναθηναϊκό επί ένα χρόνο ακούγαμε τον Βλάση Τσάκα να μας υπόσχεται επενδύσεις από άραβες. Και μόλις έπρεπε να πληρώσει εξαφανιζόταν».

troktiko.eu