Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ​Σ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙ​Α ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝ​NH

Με πρωτοβουλία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη πραγματοποιούνται από χθες συναντήσεις εργασίας στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος.
Ειδικότερα:
Χθες, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012, στις 18:00, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τις Οικονομικές Εξελίξεις και την Ανάπτυξη, με τους Περιφερειάρχες – Τομεάρχες και τους Προέδρους ΝΟ.Δ.Ε. Λεκανοπεδίου, στην οποία συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μενέλαος Δασκαλάκης.
Σήμερα, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη γα τις Οικονομικές Εξελίξεις και την Ανάπτυξη, με τους Υποψήφιους, στις τελευταίες εκλογές, Βουλευτές Λεκανοπεδίου, Εύβοιας, Αργολίδας και Βοιωτίας, στην οποία θα συμμετέχουν οι Υφυπουργοί κύριοι Θανάσης Σκορδάς, Νότης Μηταράκης και Γιώργος Μαυραγάνης.
Αύριο, στις 18:00, θα υπάρξει συνάντηση του Τομέα Υγείας, στην οποία θα συμμετέχουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γιώργος Μέργος.