Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η Κόρινθος πούλησε παίχτη στη Γιουβέντους !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Diaprisios.GR !

Όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικά οι Κορίνθιοι που ασχολούνται από παλιά με την τοπική ομάδα, βλέπουν ότι κάτι καλό τρέχει με την ομάδα.

Η αλλαγή της διοίκησης και το πέρασμα της ομάδας στα χέρια του Πάνου Μπεθάνη, έφεραν μια συγκρατημένη αισιοδοξία με την προσδοκία ότι κάτι θα αλλάξει επιτέλους προς το καλύτερο.

Ήδη η ομάδα δείχνει να λειτουργεί σε άλλα πρότυπα, πολύ πιο επαγγελματικά, έχει πειθαρχία, οργάνωση και ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και ασχολούνται με αυτό. Δεν χρησιμοποιούν δηλαδή το ποδόσφαιρο για να κάνουν κάτι άλλο.

Από τις δομές της ομάδας απομακρύνθηκαν οι χρόνιοι "πορτιέρηδες" που πουλούσαν οπαδιλίκι και καφριλίκια προσπαθώντας να προσελκύσουν ψήφους ή να αποπροσανατολίσουν για άλλες δραστηριότητές τους.

Ως εδώ, αυτά είναι περίπου γνωστά.

Ποια είναι τώρα η είδηση.

Πριν λίγο καιρό έτυχε να ακούσω καθώς οδηγούσα μια συνέντευξη του Κώστα Τσάνα, ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδος στις ηλικίες U-19, στον πανελλαδικό ραδιοφωνικό σταθμό Sport-FM. Μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσάνας σε κάποια στιγμή τόνισε ότι η ομάδα της Κορίνθου έχει "μαζέψει" ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά στις μικρές ηλικίες.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για μεταγραφές παιχτών γενικά, έπεσα σε κάτι πραγματικά απίστευτο για τα δεδομένα αυτής της ομάδας που δείχνει ότι ξεκινά με μεγάλη όρεξη την πορεία από τις μικρές κατηγορίες στα μεγάλα σαλόνια. Άλλωστε, ο ίδιος ο Πάνος Μπεθάνης έχει δηλώσει ότι στόχος της Κορίνθου είναι σε 7-8 χρόνια να παίζει Ευρώπη !!!

Αν σας έλεγε λοιπόν κάποιος ότι φέτος η Κόρινθος πούλησε παίχτη στη Γιουβέντους, θα τον πιστεύατε ;

Δείτε λοιπόν αποκλειστικά από το Diaprisios.GR :





















Η μεταγραφή έχει γίνει στις 31/8/2012 ! Και μάλιστα χωρίς τυμπανοκρουσίες !

Στοιχεία μπορείτε να δείτε
εδώ και εδώ.

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν κάτι τέτοιο το είχε κάνει ακόμα και ομάδα της Super League ! Θα είχαμε γεμίσει με πρωτοσέλιδα.

Υπάρχει λοιπόν και οργανωμένο τμήμα με managers και δυνατό scouting στην Κόρινθο που φαίνεται αρκετά έμπειρο και με σημαντικές προσβάσεις.

Όλα δείχνουν ότι η ομάδα της Κορίνθου έχει μπει σε μια πραγματικά άλλη εποχή. Μένει να δούμε αν θα την αφήσουν ήρεμη να ανθίσει οι ... γνωστοί άγνωστοι παραγονταραίοι ...




Διαπρύσιος