Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η γιορτή αρχίζει, το Γ.Καραϊσκάκης γεμίζει - Ολυμπιακός - Σάλκε (21.45)


Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να διατηρήσουν την παράδοση που τους θέλει να φεύγουν νικητές από το νέο Γ. Καραϊσκάκης τις 3 φορές που έχουν υποδεχτεί Γερμανικές ομάδες. "Πάνοπλος" ο Ολυμπιακός, με Μανιάτη και Κοντρέρας στην ενδεκάδα.

Την περυσινή πρεμιέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θέλει να την ξεχάσει ο Ολυμπιακός αφού είχε γνωρίσει την ήττα από τη Μαρσέιγ, όμως δεν θέλει να ξεχάσει την εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει απέναντι σε Γερμανούς.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν νικήσει Βέρντερ Βρέμης, Χέρτα και Ντόρτμουντ στους τρεις αγώνες που έχουν δώσει στο "κάστρο" τους και μάλιστα με συνολικά τέρματα 10-1. Συνολικά έχουν υποδεχθεί έξι φορές Γερμανική ομάδα και μετρούν 4 νίκες και 2 ήττες.

Ο Ζαρντίμ είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και να είναι στη διάθεση του. Ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει τους: Κάρολ, Τοροσίδη, Χολέμπας, Κοντρέρας, Σιόβα, Μοντέστο, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Αμπντούν, Τζιμπούρ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Παπάζογλου και Γκρέκο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.
- Ο Ολυμπιακός μετράει 2 σερί νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν επικρατήσει της Σάλκε θα φτάσει για πρώτα φορά στην ιστορία του τις 3 συνεχόμενες.

- Η Σάλκε χρειάζεται ένα γκολ για να φτάσει τα 50 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

- Ο Χούντελαρ είναι το βαρύ πυροβολικό των Γερμανών. Έχει σημειώσει 7 τέρματα στα τελευταία 5 ματς της Μπουντεσλίγκα και 8 στα τελευταία 6 ευρωπαϊκά ματς της Σάλκε.