Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Στον “αέρα” η πρεμιέρα της Εθνικής στο Euro!

Ένα σοβαρό πρόβλημα προέκυψε 4 μέρες πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο εναρκτήριος αγώνας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πολωνία βρίσκεται στον “αέρα' καθώς οι εργαζόμενοι του εθνικού σταδίου της Βαρσοβίας απειλούν να κατεβάσουν ρολά.
Οι οφειλές προς τους εργαζομένους του σταδίου απειλούν να τινάξουν στον αέρα την πρεμιέρα του Euro. Την Τρίτη το εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας θα γεμίσει από 6.000 ανθρώπους οι οποίοι θα διαμαρτυρηθούν για την μη αποπληρωμή των μισθών τους με το συνολικό ποσό να φτάνει στα 100 εκατ.!
Μάλιστα, οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ως τα άκρα εάν δεν πάρουν εγγυήσεις ότι θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους, τότε θα προβούν σε σκληρότερες ενέργειες που θα βάλουν σε κίνδυνο την διοργάνωση! Μάλιστα, όπως αναφέρουν θα κατεβάσουν ρολά την Παρασκευή την ημέρα που ανοίγει αυλαία το Euro 2012 κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για το παιχνίδι της Εθνικής!

KANONIKA O TOΡΟΣΙΔΗΣ
Ο Φερνάντο Σάντος είδε με ικανοποίηση τον Βασίλη Τοροσίδη να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και να τίθεται στη διάθεση του ενόψει του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Πολωνία.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε ενδεκάδα, ανοίγοντας ουσιαστικά τα χαρτιά του. Ο Χαλκιάς φαίνεται να έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός, ενώ Τοροσίδης και Χολέμπας έχουν "καπαρώσει" θέση στα δύο άκρα. Στο κέντρο της άμυνας ο Σάντος χρησιμοποίησε με τους βασικούς τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν σους αναπληρωματικούς.
Η τριάδα του κέντρου δύσκολα θα σπάσει. Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης είναι σίγουροι ενώ στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν αριστερά ο Σαμαράς, δεξιά ο Νίνης και στην κορυφή ο Γκέκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIΤ