Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η Επίσκεψη Καμμένου στη Βόρειο Ελλάδα




Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος πραγματοποίσε χθες, Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, προεκλογική ομιλία στην πλατεία Επιμελητηρίου.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του:

-Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και του Συμπιλίδη δεν είναι η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την Ελλάδα ισότιμη στην Ευρώπη των εθνών. Τώρα Σαμαράς και Βενιζέλος μας έχουν στην Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών, της Μέρκελ και του Σόϊμπλε.
-Θα κόψουμε το χέρι των εισπρακτικών εταιρειών. Δεν θα τους αφήσουμε να πειράξουν την περιουσία –δημόσια και ιδιωτική- κανενός Έλληνα και καμίας Ελληνίδας.
-Ηλεκτρονική βίζα για τις χώρες εκτός Σένγκεν.
-Δε θα γίνουμε υπάλληλοι των 300 και 400 ευρώ.
-Όχι στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Μόνο οι επιχειρήσεις που θα διασφαλίσουν τους περιβαλλοντολογικούς όρους θα πάρουν άδεια. Εδώ είναι Ελλάδα! Δεν είμαστε Γκάνα να σκορπίζουμε καρκίνο στους εργαζόμενους και τους πολίτες.
-Επισκεφθείτε τις εφορίες σας και ρωτήστε τι θα πληρώσετε μετά τις εκλογές. Ενώ έχουν πρόβλημα εσόδων, έδωσαν παράταση ένα μήνα στην υποβολη των φορολογικών δηλώσεων, γιά τα μέσα Ιουλίου, με σκοπό να κρύψουν την αλήθεια.

Μετά τον Πολύγυρο, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφθηκε τη Νέα Καλλικράτεια και τα Νέα Μουδανιά. Τον συνόδευαν οι πολιτευτές της εκλογικής περιφέρειας Χαλκιδικής.
Ο Πάνος Καμμένος επίσκεφτετε   σήμερα Δευτέρα  πόλεις των Νομών Κιλκίς και θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία.
Στις 12.30μμ   εγκαινιάσε το πρώτο εκλογικό γραφείο του Κινήματος στην Αξιούπολη .
Στις 19.30 θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο του Κινήματος στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης .

 
ΔΗΛΩΣΗ  ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

«Η αθλιότητα με την πολιτική για το φάρμακο συνεχίζεται, όπως και η απάθεια και η ανεπάρκεια των Υπουργείων Υγείας και Οικονομικών.
Οι Έλληνες ασθενείς είναι όμηροι της κατάρρευσης του ταμείου του κράτους ελέω μνημονίου.
Τώρα ο μεν κ. Βενιζέλος σιωπά κάτω από το βάρος της ενοχής του για την κατάντια και ο κ Λοβέρδος είναι άφαντος. Ο δε κ. Σαμαράς δίνει εντολές στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό να βρει πόρους, λες και αυτός είναι υπεύθυνος και ρίχνει ευθύνες στους φαρμακοποιούς επειδή αδυνατούν πλέον να δανείζουν το κράτος.
Είναι και οι τρεις τους αναίσθητοι, απαράδεκτοι και κατώτεροι των περιστάσεων.
Ήταν  ανήμποροι να αντιδράσουν στην μονομερή ενεργεία των δανειστών να στερήσουν 1 δις από την τελευταία δόση.  Άλλο τόσο υποτελείς υπήρξαν όταν έπρεπε να φροντίσουν να μην πληρωθεί το ομόλογο των 435 εκατ. € πριν 15 μέρες αν ήξεραν την αληθινή κατάσταση στην οικονομία. 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα αναζητήσουν ευθύνες για την έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων βαριά ασθενών.
Αυτή η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά αυτούς που οδηγούν την χώρα στον διασυρμό, δηλαδή Σαμαρά και Βενιζέλο που επιμένουν πεισματικά στην τήρηση των μνημονιακών υπογραφών τους».
 
«Το μνημόνιο μέχρι τώρα σκότωνε τις ελπίδες μας. Τώρα βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων. Ο ένοχος κ. Βενιζέλος ο άφαντος κ. Λοβέρδος και ο παραπλανητικός κ. Σαμαράς έχουν μεγάλη ευθύνη για την ζητιανιά των ανθρώπων για τα φάρμακά τους».

«Το μνημόνιο μέχρι τώρα σκότωνε τις ελπίδες μας. Τώρα βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων. Ο ένοχος κ. Βενιζέλος ο άφαντος κ. Λοβέρδος και ο παραπλανητικός κ. Σαμαράς έχουν μεγάλη ευθύνη για την ζητιανιά των ανθρώπων για τα φάρμακά τους».