Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τα ψηφοδέλτια της Δημιουργίας Ξανά - Δράση σε όλη την Επικράτεια . Όλα τα ονόματα των υποψηφίων.



Τη σύνθεση των ψηφοδελτίων του στις εκλογικές περιφέρειες όλης της επικράτειας ανακοίνωσε ο συνασπισμός Δημιουργία Ξανά, στον οποίον συμμετέχουν τα κόμματα δημιουργία, ξανά!, Δράση και Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «Όλοι οι υποψήφιοι είναι μη επαγγελματίες πολιτικοί, άνθρωποι με πραγματικές δουλειές. Άνθρωποι αποτελεσματικοί, ενεργοί πολίτες, οι οποίοι λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αποφάσισαν να συμβάλλουν ενεργά στην ανασύνταξη της χώρας μας για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Πάνω από το 35% των υποψηφίων είναι γυναίκες»
Όπως το logia starata είχε γράψει εδώ και πολλές μέρες ( δείτε εδώ) και είχε προκαλέσει μάλιστα και αρνητικά σχόλια από κάποιους φίλους στο φόρουμ της Δημιουργίας , ότι είμαστε δήθεν αναξιόπιστοι και ασόβαροι , τελικά επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας είναι ο τραπεζίτης κ. Γιώργος Τανισκίδης (πρώην διευθ.σύμβουλος της PROTON BANK και της Μillenium ) , στη θέση του Άγη Βερούτη που ήταν πρώτος σε ψήφους στις προηγούμενες εκλογές με τη Δημιουργία . Ο κ.Βερούτης , σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε δημόσια επέλεξε να μην είναι υποψήφιος ώστε να δώσει το μήνυμα της ενότητας . Ο κ. Τανισκίδης , πάντως , είναι ο άνθρωπος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έρθουν κοντά οι κ.κ. Μάνος και Τζήμερος και να συμφωνήσουν σε κοινή κάθοδο των κομμάτων τους στις ερχόμενες εκλογές .
Οι επικεφαλής του συνασπισμού Θάνος Τζήμερος και Στέφανος Μάνος, θα είναι υποψήφιοι στην Α’ Θεσσαλονίκης και στην Α’ Αθηνών αντίστοιχα.

To ψηφοδέλτιo του συνασπισμού Δημιουργία Ξανά στην Κορινθία

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 
ΜΑΡΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΥ)ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΥΡΡΑΚΟΥΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΕΦΗ)
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥΧΡΥΣΑΥΓΗ