Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έκτακτη η επικαιρότητα

Παρασκευή σήμερα και η εβδομάδα που πέρασε είχε λίγα και καλά:

· Η Ισπανία καταρρέει. Μα πουθενά δεν παίζουμε πια στα διεθνή μέσα. Μας έκλεψαν τη δόξα. Έχω πέσει σε κατάθλιψη.



· Θα πάρω-έχω παραγγείλει ήδη-δυο κατσικούλες. Ο Καρατζαφέρης πρότεινε απαλλαγή φόρου σε όσους έχουν έστω μία αγελάδα και μια κατσίκα για να έχουμε επάρκεια σε γάλα και κρέας, που στοιχίζει η εισαγωγή τους. (Η αγελάδα δεν χωράει στο μπαλκόνι μου, αλλά κάπως θα τα βολέψω).


· Οι δημοσκοπήσεις τελικά αποτέλεσμα δεν βγάζουν. Βρε γατάκια, αφού ο λαός είπαμε είναι αριστερός. Είναι πολύς και είναι σοσιαλιστής. Το ΚΚΕ θα έρθει πρώτο και θα συγκυβερνήσει με το ΛΑ.Ο.Σ.

· Περιμένω το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Να δω αυτά τα περίπου που εξαγγείλουν περίπου που θα κυμανθούν περίπου.

· Στις Πανελλήνιες οι μαθητές πάτωσαν στη φυσική. Λογικό... Αφού μόλις και με τα βίας ισχύει πια ο νόμος της βαρύτητας και οσονούπω και ο νόμος της ζούγκλας.

· Σήμερα στις αίθουσες το ΖΑΠΠΕΙΟ 1821 από τον Αντώνη Σαμαρά. Καλέ, από τα λίγα που είδα, ήδη ευημερούμε. Γιατί δεν μας το λέγατε;

· Οι Γλέζος και Σάντας κατέβασαν την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη (Déjà-vu) Μα είδα τόσες αναρτήσεις για την επέτειο που την πέρασα για είδηση.

· Ο ΣΥΡΙΖΑ, δια αντιπροσώπου, μετέβη στην Ιρλανδία για το δημοψήφισμα. Όλους θα τους σώσουμε. Ένας-ένας παίρνετε σειρά.

· Ο Θ.Τζήμερος είναι μυστικός σύμβουλος της Μέρκελ. Ναι! Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό. Με επιστολή του τον Οκτώβριο του 2011 στη Γερμανίδα καγκελάριο, μας «έδωσε» κανονικά και χωρίς κουκούλα και της προτείνει να μας στείλει στο διάολο. Ναι!

· Στα Λονδίνα έσβησε η Ολυμπιακή φλόγα.

· Στο Νίγηρα βρέχει. Τα δάκρυα της Λαγκάρντ θα’ναι.

· Κι εδώ βρέχει. Χρήμα. Πολύ χρήμα...


Η.Π.