Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ε.Βενιζέλος: Δεσμευόμαστε, εγγυώμαστε, μπορούμε

«Δεσμευόμαστε, εγγυώμαστε, μπορούμε. Ήρθε η ώρα των πολιτών, της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές γιατί μόνο αυτό βρίσκεται στο μέσο του πολιτικού φάσματος και μπορεί να διασφαλίσει τον εθνικό συναγερμό που χρειάζεται η χώρα».
Τα παραπάνω επεσήμανε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο πλαίσιο προεκλογικής ομιλίας του στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ στην Λάρισα.
Έστειλε δε και ένα σαφές μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο ξεκαθαρίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο» και χωρίς να κατονομάσει αλλά με προφανή αποδέκτη, σχολίασε: «όποιοι νομίζουν ότι βρέξει – χιονίσει την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρόθυμο να κυβερνήσει με οποιονδήποτε, υπό οποιεσδήποτε όρους, γιατί δεν μπορεί να καθίσει μακριά από την εξουσία, είναι απολύτως γελασμένοι. Όποιος νομίζει ότι μπορεί μόνος του να έρθει να δοκιμάσει να το αποδείξει. Βέβαια είναι κρίμα να το αποδείξει στου «κασίδη το κεφάλι». Ενώ έριξε και το γάντι λέγοντας: «όποιος νομίζει ότι μπορεί να κυβερνήσει μόνος του να έρθει να το αποδείξει. Αν οι ετερόκλητες αντιμνημονιακές δυνάμεις νομίζουν ότι έχουν κοινό παρονομαστή για να κυβερνήσουν την χώρα ας ζητήσουν καθαρή εντολή από τον λαό να κυβερνήσουν. Όχι όμως να καθοδηγούν από το πάγκο".