Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Π. Τατούλης: Το μεγάλο διακύβευμα είναι ο αστικός κόσμος να μη φοβηθεί και να μην κιοτέψει. Η Πελοπόννησος δεν θα κιοτέψει

Παρουσιάζοντας ένα video που εστιάζει στις ενέργειες που προηγήθηκαν των γεγονότων της Πέμπτης 5 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε "Μαύρη στιγμή για την δημοκρατία τα γεγονότα της προηγούμενη Πέμπτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο" και έριξε ευθύνες σε συγκεκριμένη πολιτική παράταξη που προετοίμασε και υποκίνησε την "δολοφονική" όπως την χαρακτήρισε επίθεση.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατονόμασε τον επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου, Θανάση Πετράκο, ως υπεύθυνο και σημείωσε χαρακτηριστικά "Στόχος της δολοφονικής επίθεσης ήμουν εγώ και έχει εμπλοκή ο κος Πετράκος σε αυτή την ενέργεια " τονίζοντας ακόμα ότι "θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν ευθύνες και στους πολίτες που συμμετείχαν στα γεγονότα".
Ο Πέτρος Τατούλης ενημέρωσε ότι ήδη έχει προβεί σε διάβημα στην εισαγγελία Ναυπλίου για την αδράνεια των εισαγγελικών αρχών της Τρίπολης και ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
Ο Πέτρος Τατούλης ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση "Πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι νομίζουν ότι έχω αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή και με ρωτάνε ποιον στηρίζω. Δεν με ενδιαφέρει  η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Το μεγάλο διακύβευμα είναι ο αστικός κόσμος να μη φοβηθεί και να  μην κιοτέψει, να μη αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την Ελλάδα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά". Εκείνο που δηλώνω είναι ότι "η Πελοπόννησος δεν θα κιοτέψει".