Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤ​ΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ !

του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ. Κορινθίας
Στέλιου Μάρκελλου

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΗΛ, ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ !
ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΚΟΡΠΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ. ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, Μ' ΕΝΑΝ ΣΑΚΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ
ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ, ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράνομες και ανήθικες προσλήψεις από την κυβέρνηση περιέχει η πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αποχωρήσεις υπεραντισταθμίζονται από περισσότερες των αναμενόμενων προσλήψεων. Παραβιάζεται ο κανόνας 1 προς 10. Τίποτα δεν γίνεται, ως προς την διαφάνεια στις προσλήψεις, στις αποχωρήσεις και στις μετατάξεις. Τα πάντα γίνονται για διορισμούς ρουσφετολογικούς, κομματικούς. Με αλύγιστη, αγύριστη θέληση. 
Τα φαινόμενα αυτά, αποτελούν βασική αιτία για την αποτυχία των δημοσιονομικών στόχων. Παίρνουν εγκληματικές διαστάσεις, στην περίοδο αυτή. Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές. Φέρνουν στην πρώτη γραμμή την εκκλησία μας, που με μέτωπο συνετό, σοφό, σιωπηλό, και μόνη, νιώθει την βαθειά αίσθηση εγκατάλειψης. Την σαφή οπισθοχώρηση της αξιοπρέπειας των φτωχών κορίνθιων συμπολιτών μας. Κιαπλώνει ατσιγκούνευτα την αγάπη της ολούθε, ολόγυρα. Σαν βούτυρο, πάνω σε ζεστή φέτα ψωμί.
http://www.steliosmarkellos.gr/