Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) αρπαγές τσαντών και πορτοφολιού, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος στην Κορινθία


Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) αρπαγές τσαντών και πορτοφολιού, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος στην Κορινθία , ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και σωματική βλάβη.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 35χρονος, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, πλησίαζε γυναίκες που κινούνταν πεζές και άρπαζε τις τσάντες τους.
Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνιάστηκαν οι εξής περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και πορτοφολιού:
  • Την 14-2-2012 το πρωί, στο Χιλιομόδι Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.
  • Την 2-3-2012 το πρωί, στα Αθίκια Κορινθίας, αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπής, που περιείχε χρήματα.
  • Την 2-3-2012 το μεσημέρι, στην Αλμυρή Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, ενώ η παθούσα στην προσπάθεια της να τη συγκρατήσει, τραυματίστηκε.
  • Την 6-3-2012 το πρωί, στο Χιλιομόδι Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα και έγγραφα.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 35χρονος την 26-2-2012 το βράδυ, στον Άγιο Βασίλειο Κορίνθου, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού.
Σε βάρος του 35χρονου έχει επίσης, σχηματιστεί δικογραφία και από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για απόπειρα ληστείας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απρόκλητη σωματική βλάβη. (Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ο 35χρονος και για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, την 28-1-2012, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ