Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Δοκιμασίες σε Νεμέα και Σοφικό για ΠΑΣ Κλένια και Πέλοπα Κιάτου

Με τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας όπου οι δύο διεκδικητές της ανόδου ΠΑΣ Κλένια και Πέλοπας Κιάτου να αγωνίζονται εκτός έδρας σε Νεμέα και Σοφικό, με Θύελλα Πετρίου και Πανσολυγειακό, αντίστοιχα. Στο Θώδεο στάδιο ο Α. Ο. Λουτρακίου υποδέχεται την Προδευτική Περιγιαλίου και στην Αρχαία Κόρινθο. ο Ηρακλής Λεχαίου , τον Αστέρα Δερβενίου.
Στην Ξυλοκέριζα ο Σαρωνικός Γαλατακίου αντιμετωπίζει τον Παννεμεατικό και στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Τέλος στα «χαρτιά» κερδίζουν τρίποντα Ελλάς Βέλου και Α. Ο. Σολομού καθώς οι αντίπαλοι τους Ισθμιακός και Άλμπαρτος Κόρφου έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

27η Αγωνιστική
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ. - Σ.Φ.Λ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ – AΛΜΠΑΡΤΟΣ 3 – 0 α. α
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 3 – 0 α. α

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Β1 κατηγορία το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 25η (προτελευταία) αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αύριο η αυλαία της αγνωστικής ανοίγουν στο Συνοικισμό με τον αγώνα ΠΑΣ Κύψελος – Άγιοι Θεόδωροι και στα Εξαμίλια με την Δάφνη κόντρα στον Α.Σ Λουτρακίου.

25η Αγωνιστική

Σάββατο 31/3
Π.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Κυριακή 1/4
Α.Ο. ΜΑΨΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣ. - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚ. - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ
Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ
ΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ

Β2 ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή, το πρωτάθλημα της Β2 Κορινθίας. Οι δύο πρωταγωνίστριες ομάδες Πανκαμαριακός και Α. Ο. Σπαθοβουνίου αγωνίζονται εκτός έδρας στο Βέλο και στον Άσσο με Απέσσα Χαλκίου και Ολυμπιακού Άσσου , αντοίστοιχα. Στο Δερβένι ο Πανευρωστινιακός υποδέχεται την Κόρινθο ’06 ενώ στη Λυκοποριά η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Κιάτου. Στην Αρχαία Κόρινθο ο Άρης κοντράρεται με την Θύελλα Κ. Διμηνιού και στον Ασπρόκαμπο η τοπική ομάδα με την Θύελλα Λεοντίου.

24η Αγωνιστική
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΑΠΕΣΣΑΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ. - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣ. - Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝ.
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ – ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 3 – 0 α. α.

Γ. κατηγορία Κορινθίας
Φινάλε την Κυριακή για την Γ1 κατηγορία Κορινθίας αποτελεί η 18η αγωνιστική, όπου θα στεφθεί πρωταθλητής ο Α. Ο. Αλμυρής, ο οποίος από την νέα περίοδο θα μετέχει του πρωταθλήματος της Β’ Κορινθίας.
18η Αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ - ΣΟΦΙΚΟ '05
ΕΛΑΦΙ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - Α.Ο. ΑΛΜΥΡΗΣ
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.Β.
ΦΩΚΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡ.

Στη Γ2 κατηγορία στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής , την Κυριακή, οι 2 διεκδικητές του «εισιτηρίου» που οδηγεί στη Β’ Κορινθίας αγωνίζονται εκτός έδρας . Ο Α.Ο. Λεχαίου , στο Βασιλικό , με τον Άρατο και ο Άρης Βοχαϊκού , στον Μεγάλο Βάλτο κόντρα στον Κεραυνό.

20η Αγωνιστική
ΑΡΑΤΟΣ - Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ - ΟΡΦΕΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.Β. - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖ. - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
Ρεπό ο Π.Γ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ