Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ

Από το γραφείο του Ισίδωρου Κούβελου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
O Ισίδωρος Κούβελος από την αρχή είχε ζητήσει το θέμα να ελεγχθεί δικαστικά για να μην μείνει καμία σκιά και να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Αφού στήθηκε και φούσκωσε η ιστορία με κατασκευασμένες αναφορές τελικώς, η επιτροπή ελέγχου του πόθεν έσχες της Βουλής, που εξέτασε τη δήλωσή του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει καθ’ οιοδήποτε τρόπο επαύξηση  ή απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων.
Είναι ξεκάθαρο ότι όλη αυτή η υπόθεση είχε ως μοναδικό στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και συνειρμών αποκλειστικά για πολιτικούς λόγους. Το να πάει το θέμα στη Δικαιοσύνη είναι και ο μόνος τρόπος για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚ​ΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙ​ΣΜΟ

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:          
 «Λουκέτα στις επιχειρήσεις και ακρίβεια στην αγορά, πρωτοφανής εγκληματικότητα σε κάθε επίπεδο σε κάθε γειτονιά, ομηρία των πανεπιστημίων από αριστερές ομάδες και κλειστές συντεχνίες. Αντί λοιπόν η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ να λύνει αυτά τα προβλήματα εφαρμόζοντας γενναίες πολιτικές μεταρρυθμίσεων και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, επιλέγει για ακόμα μια φορά να ανακατέψει την τράπουλα. Κι όλα αυτά, ενώ υποτίθεται ότι σε λιγότερο από δύο μήνες πάμε για εκλογές».