Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μεϊμαράκης… φέρνει κι άλλους


Η επιστράτευση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον Αντώνη Σαμαρά, για την ανάθεση του Τομέα Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις πρόωρες εκλογές του Απριλίου, αναμένεται να σηματοδοτήσει την επαναδραστηριοποίηση και μιας σειράς στελεχών που παραδοσιακά βρίσκονται στο πλευρό του προέδρου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», και διατηρούν προνομιακή πολιτική σχέση μαζί του.
Όπως για παράδειγμα, ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω και τέως πρόεδρος της ΤΕΔΚΝΑ Δημήτρης Καλογερόπουλος, και ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, που αμφότεροι δραστηριοποιούνται στα κομματικά δρώμενα στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Ή, ο πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Νίκος Καραχάλιος, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.
Η επιστροφή Μεϊμαράκη αναμένεται να λειτουργήσει καταλυτικά για τη συσπείρωση του κομματικού μηχανισμού, καθώς ο άλλοτε Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής δεν έχασε ποτέ τη δυνατότητα απευθείας επαφής με την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας.
Αξίζει άλλωστε να σημειωθεί ότι στέλεχος το οποίο αναδείχτηκε στην εσωκομματική ιεραρχία της Νέας Δημοκρατίας επί ημερών Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Ρηγίλλης είναι και ο σημερινός Γραμματέας Οργανωτικού Κώστας Ζωντανός, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά.

Tου ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ/ statesmen.gr