Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νικολακόπουλος κατά Μπεγλίτη

Ναι, καλά το γράψαμε και δεν κάναμε λάθος, καθώς δεν εννοούμε τον Νικολόπουλο της Νέας Δημοκρατίας αλλά τον Ηλία Νικολακόπουλο, τον εκλογικό αναλυτή που με τις προβλέψεις του βάζει βόμβα στις βουλευτικές έδρες.

«Χωρίς βουλευτή το ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία» είναι ο τίτλος της τοπικής εφημερίδας “Πολίτης”, ορμώμενη από την ανάλυση του Ηλία Νικολακόπουλου.

Συγγνώμη, δεν θα βγει καν βουλευτής κοτζάμ εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός; Στ’ άρματα, στ’ άρματα, κύριε Μπεγλίτη, γιατί αυτό θα μπορούσε και να είναι προβοκάτσια!

Και είναι δυνατόν, κύριε Νικολακόπουλε, να ποτίσετε φαρμάκι με τις αναλύσεις σας και την Κατερίνα Φαρμάκη, διαβλέποντας πως η γοητευτική κυρία της Κορίνθου δεν θα βγει ούτε στη δεύτερη κατανομή, παρότι μπορεί να είναι πρώτη σε σταυρούς;

Για τον τρίτο βουλευτή του “πράσινου” στρατοπέδου στην Κόρινθο, ούτε λόγος να γίνεται.

Αχ, Ηλία, Ηλία…

«Όπως είναι τα πράγματα τώρα, είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει. Το ΠΑΣΟΚ ιστορικά συγκεντρώνει στην Κορινθία τα πανελλαδικά του ποσοστά. Άρα, με τα σημερινά δεδομένα, δεν είναι ασφαλώς στο 8% που έδειξε η τελευταία δημοσκόπηση της “Καθημερινής”, αλλά δεν μπορεί να πάει πάνω από το 20%-22%. Άρα δεν θα πιάσει το μέτρο του 25%και δεν θα βγάλει έδρα…» συμπεραίνει ο Ηλίας Νικολακόπουλος.

Ηλί, ηλί, λαμά σαβαχθανί;

zougla.gr