Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μεταγραφή-βόμβα για τον Θέμο

Μια μετακίνηση-βόμβα στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης, προαναγγέλλει το blog fimotro, που υποστηρίζει ότι από τον Σεπτέμβριο, δηλαδή με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ο Θέμος Αναστασιάδης θα βρίσκεται στην Κάντζα, προκειμένου να έχει προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό του Alpha.
Η μεταγραφή του Θέμου Αναστασιάδη από τον ΑΝΤ1 αναμένεται να ταράξει τα τηλεοπτικά νερά, καθώς ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος» διατηρεί το δικό του, προσωπικό και φανατικό ακροατήριο. Ενώ, το πηγαίο χιούμορ του, που είχε πρωτοεμφανιστεί μέσω της πετυχημένης στήλης «Μαύρη Τρύπα» στην «Ελευθεροτυπία» του Χρήστου Τεγόπουλου, κρίνεται ότι αντανακλά πλήρως τις συνθήκες της σημερινής εποχής για πολιτική σάτιρα.
Όπως επιβεβαιώνει και το «φλερτ» με τον Θέμο Αναστασιάδη, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι αποφασισμένος να κάνει τον Alpha πρωταγωνιστή στην τηλεοπτική ζώνη, από τη στιγμή που περνά και πάλι στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του σταθμού.
Δίνει έμφαση στον ειδησεογραφικό τομέα, ενισχύει ωστόσο το προφίλ του σταθμού, με πολλαπλή αξιοποίηση του Λάκη Λαζόπουλου, δίπλα στον οποίο αναμένεται να προστεθεί και ο Θέμος Αναστασιάδης.

statesmen.gr